Lars Hoogeveen keert terug naar NAVIQUE/S.V.B.O.

Lars-Willem-SVBO-2022WBarger-Oosterveld – Lars Hoogeveen (38) keert volgend seizoen terug bij 2e Divisionist NAVIQUE/S.V.B.O. uit Barger-Oosterveld. Hoogeveen had in december al aangegeven aan het eind van dit seizoen te gaan stoppen bij Eredivisionist PCA/Kwiek uit Raalte.

Lars: “Ik heb lang nagedacht over wat ik aankomend seizoen zou gaan doen. Eerst wou ik een jaar sabbatical nemen, iets wat ik in eerste instantie ook tegen de geïnteresseerde clubs vertelt heb. Toch heb ik nu toch de keuze gemaakt om terug te keren naar Barger-Oosterveld.” Hoogeveen vervolgt: “Ik heb er reeds 3 hele mooie jaren samengewerkt en denk dat het nog steeds een club is met veel potentie.  De club wil daarin ook graag samen met mij in doorontwikkelen. Ook vanwege het kleine kwartier reizen buiten mijn werk om en ik toch niet zo heel lang kan stil zitten heb ik daarom toch besloten aankomend seizoen weer terug te keren.”

Voorzitter Willie Menzen van NAVIQUE/S.V.B.O. is dan ook erg blij met de terugkeer van Lars Hoogeveen als trainer. “Dat Lars wederom gekozen heeft voor onze club doet ons allemaal veel. Wij zijn dan ook behoorlijk positief over de toekomst van onze club, en wij weten zeker, dat wij samen met Lars weer een mooie stap voorwaarts kunnen maken met onze vereniging.”

Foto: Grads Heijne

error: De inhoud van deze website is beschermd !!