Lanting Reizen blijft gymvervoer verzorgen

Ondertekening-leerlingenvervoer-sport-Lanting-ReizenRegio – Lanting Reizen blijft het gymvervoer in de gemeente Emmen verzorgen. Met de ondertekening van het contract bekrachtigden directeur Nick Lanting en wethouder René van der Weide het vervolg van de samenwerking vanaf het nieuwe schooljaar.

De meeste basisschoolkinderen in de gemeente Emmen gaan lopend of met de fiets naar de gymles. Maar voor tien scholen is dit niet mogelijk. Bijvoorbeeld omdat de dichtstbijzijnde gymzaal te ver weg is. Voor deze scholen biedt de gemeente Emmen busvervoer van en naar de gymzaal. Onlangs is deze dienst aanbesteed. Hieruit kwam dat Lanting Reizen ook de komende vier jaar weer het gymvervoer voor de gemeente gaat verzorgen. Nick Lanting, directeur Lanting Reizen is blij dat zijn organisatie ook de komende vier jaar weer het gymvervoer voor de gemeente Emmen mag verzorgen: “We vinden het mooi dat wij op deze manier bij kunnen dragen aan het plezier en de gezondheid van de basisschoolkinderen in de gemeente Emmen.”

Met de ondertekening van het contract bekrachtigden directeur Lanting en wethouder René van der Weide het vervolg van de samenwerking: “We willen dat alle basisschoolkinderen kunnen gymmen. Dat is belangrijk voor de motorische ontwikkeling, maar het is ook gewoon heel leuk. Door de inzet van de touringcars van Lanting Reizen, een bedrijf uit deze regio, zorgen we ervoor dat alle scholen gebruik kunnen blijven maken van onze gymzalen.” De nieuwe overeenkomst met Lanting Reizen gaat in vanaf het nieuwe schooljaar.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!