Buurthuuske Klazienaveen en het Repaircafé slaan handen ineen

Buurthuuske_2020-(5)Klazienaveen – Vanaf januari dit jaar is het Repaircafé een samenwerking aan gegaan met Stichting Het Buurthuuske in Klazienaveen. Een leuke en nuttige extra service voor het hergebruik van allerlei spullen.

Het Buurthuuske is een kringloopwinkel waar 2e hands spullen worden aangeboden. Door de nieuwe unieke samenwerking tussen het Buurthuuske en het Repaircafé vanaf januari 2022 is er een leuke extra aanvulling op het hergebruik van de vele ingebrachte spullen in het Buurthuuske in Klazienaveen ontstaan.

Het Repaircafé is op dinsdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur aanwezig. Het Repaircafé helpt met het repareren van bijvoorbeeld allerlei elektronische of mechanische apparaten. Inwoners kunnen daarnaast ook bij het Buurthuuske terecht voor allerlei advies en denken de medewerkers graag met u mee over bijvoorbeeld goederen die gerepareerd dienen/kunnen te worden.

Stichting Buurthuuske
Doorndistel 23
7891WV  Klazienaveen
Tel. (0591) 316199

Facebook: https://www.facebook.com/StichtingBuurthuuske/
E-mail: info@buurthuuske.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!