Spreekuren Sedna in Gezondheidscentrum Klazienaveen

Sedna-De-Blokken-(2)Klazienaveen – In januari is het Team Sedna De Blokken gestart met het verzorgen van spreekuren in het Gezondheidscentrum.

Iedereen kan bij de Sedna terecht voor allerlei vragen, te denken aan mantelzorgcompliment, hulp bij formulieren, vrijwilligerswerk, vragen over financiën en eventuele ondersteuning bij bewonersgroepen. Ook bij alle andere vragen denkt Sedna graag met u mee.

De spreekuren zijn op maandag van 13.00 uur tot 15.00 uur en op donderdag (samen met jongerenwerker) van 18.00 tot 20.00 uur. Naast de spreekuren is Sedna elke dag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op tel.nr. 0591-680800.

Welzijn- en Gezondheidscentrum
Van Echtenskanaal Noordzijde 161
7891 AJ   Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!