Bridgecursus voor beginners in Klazienaveen

Kruiskerk_Klazienaveen-(5)Klazienaveen – Helaas kon de aangekondigde bridge cursus voor beginners door Bridgeclub de Honneurs in januari niet van start gaan vanwege de regelgeving. Inmiddels zijn de maatregelen wat aangepast en kan de Bridgecursus voor beginners in Klazienaveen alsnog deze maand februari van start gaan.

De Klazienaveense Bridgeclub de Honneurs start in februari met de cursus voor beginners. Tijdens deze beginnerscursus worden de basisbeginselen van bridge aangeleerd. De cursus wordt gegeven in het gebouw achter de Kruiskerk aan de Omloop.

12 Lessen

Bij voldoende belangstelling worden 12 lessen gegeven op de maandag van 13.30 uur tot 15.00 uur en ’s avonds van 19.30 uur tot 21.00 uur. Mede dankzij een door een verstrekte subsidie van de gemeente Emmen kunnen de kosten worden beperkt tot 55 euro.
Aanmelden of informatie kan via email: honneurs@hotmail.nl of per telefoon 0591-313445.