Fantastisch nieuws: Drenthe Loopfestijn van start met een nieuw bestuur!

DrentheLoopfestijn2018_9686WFantastisch nieuws: er is een nieuw bestuur gevormd voor het Drenthe Loopfestijn bestaande uit leden van de Loopgroep Klazienaveen en de Triathlon Vereniging Klazienaveen.

37e Editie op 22 mei 2022

Het nieuwe bestuur van het Drenthe Loopfestijn maakt het mogelijk dat dit jaar de 37e editie van het populaire loopevenement toch kan gaan plaatsvinden! Het nieuwe bestuur zit vol enthousiaste ideeën: zo komt er bijvoorbeeld een nieuw loopparcours en zal de start en finish op een andere plek zijn. Twee jaar lang was het vanwege de pandemie onmogelijk om het Drenthe Loopfestijn te organiseren. Nu kan de 37e editie, mede dankzij het nieuwe bestuur, toch eindelijk plaatsvinden op zondag 22 mei 2022! Het aanmelden voor de 37e editie van het Drenthe Loopfestijn kan vanaf dinsdag 1 februari 2022.DrentheLoopfestijn2018_9901W

Halve marathon, 10 km, 5 km en Kidsrun

Van het Drenthe Loopfestijn bestaat de hoofdafstand van dit jaar uit de halve marathon,  de tien kilometer en de vijf kilometer. Ook kunnen de jongste lopers zich uitleven op de Kidsrun. Als voorbereiding op dit evenement kunnen lopers zich ook aanmelden voor de loopclinics die verzorgd worden door de Loopgroep Klazienaveen. Meer informatie, zoals bijvoorbeeld de starttijden, wordt later bekendgemaakt. De inschrijving voor de 37e editie opent op dinsdag 1 februari 2022 en kan via www.drentheloopfestijn.nl of via www.inschrijven.nl.DrentheLoopfestijn2018_9579W