Predicaat ‘Kern met Pit’ voor Griendtsveenpark

kernmetpit-2022_9832Erica – Aan het Griendtsveenpark werd zaterdagmiddag 22 januari het predicaat ‘Kern met Pit’ uitgereikt. De uitreiking werd gedaan door voorzitter Fred Snoep van de KNHM afdeling Drenthe.

Naast het predicaat ‘Kern met Pit’ konden de vrijwilligers van het Griendtsveenpark ook nog eens een cheque met een waarde van 1000 euro in ontvangst nemen. Via internet konden mensen hun stem uitbrengen via “Stem op je favoriete Kern met Pit project!”  De vrijwilligers van het Griendtsveenpark willen graag iedereen bedanken voor het massale uitbrengen van hun stem op het Griendtsveenpark.

De KNHM foundation (Koninklijke Nederlandse Heide Maatschappij) is tegenwoordig een onafhankelijke stichting en laat burgerinitiatieven groeien. Dit landelijk orgaan met een adviseursnetwerk bestaande uit 150 vrijwilligers en 200 Arcadis-medewerkers gaat aan tafel zitten bij burgers en deelt kosteloos kennis, inspiratie en biedt toegang tot het netwerk van de KNHM.

De vrijwilligers van het Griendtsveenpark willen graag iedereen bedanken voor het massale stemmen op hun park en zijn terecht blij met het predicaat ‘Kern met Pit’ en de daaraan verbonden prijs van 1000,= Euro!kernmetpit-2022_9815