Postcodeloterij prijzen in Emmer-Compascuum en Nieuw-Weerdinge

Postcodeloterij-2022

Emmer-Compascuum – Nadat op nieuwjaarsdag in Nieuw Weerdinge al een ton viel, kunnen enkele inwoners in Emmer-Compascuum nu een prijs van 1 miljoen euro van de Postcode Loterij verdelen.

Een goede start van 2022 voor vijftien winnaars met postcode 7881 AV! Het jaar begint spetterend voor vijftien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7881 AV (straat: Creel) in Emmer-Compascuum. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars onlangs met de cheques.

De vijftien deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 52.631 euro tot 157.894 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij. Pascal en Lisanne worden verrast met een cheque van 52.631 euro. Zij reageren enthousiast: “Ons derde kindje is op komst, dus de prijs komt goed van pas!” Ook Patricia en Alex ontvangen een cheque van 52.631 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: “We willen graag de keuken verbouwen en we willen het gebruiken voor de studies van de kinderen.” Chris en Nicky winnen 105.263 euro. Zij hebben in ieder geval één wens: “We hadden de kinderen beloofd om naar Disneyland Parijs te gaan. Dit gaat nu écht gebeuren!”

Uitreiking op televisie

De uitreiking aan de inwoners van Emmer-Compascuum is morgenavond (donderdag 6 januari) om 19.50 uur te zien in ‘Postcode Loterij De Winnaars’ bij RTL 4.