Radio Drenthe maakt 7-delige serie over wandeling “In de voetsporen van de Domeneer van Turfland”

Historische-wandeling-2021-1Klazienaveen – Lydia Tuijnman van RTV Drenthe maakt een 7-delige serie over wandeling “In de voetsporen van de Domeneer van Turfland”. In Drenthe Toen zijn de interviews te beluisteren vanaf 2 januari.

Lydia Tuijnman van RTV Drenthe heeft samen met Jans Jagt van Historisch Klazienaveen nog een keer de wandeling “In de voetsporen van de Domeneer van Turfland” gemaakt. Van de wandeling zijn zeven afleveringen gemaakt voor Radio Drenthe, waarvan ook podcasts.

Op Radio Drenthe zijn vanaf 2 januari de afleveringen te horen op Drenthe Toen tussen 12.00 en 14.00 uur.
Tijdens de eerste uitzending zijn er twee afleveringen van tien minuten te horen. Ook worden delen uit het boek : “De Domeneer van Turfland” voorgelezen door Aaldert Oosterhuis.historische-wandeling-3historische-wandeling-2

Begin september werd de historische wandeling gemaakt door maar liefst 44 belangstellenden. Meer foto’s hiervan zijn de zien op de website: www.historischklazienaveen.nl

historische-wandeling-1

(Foto’s: Historisch Klazienaveen)