Een frisse en positieve start van 2022 met een unieke Nieuwjaarsfilm

BelastingkantoorRegio/Emmen – De gemeente Emmen lanceert op 7 januari 2022 om 20.00 uur een unieke Nieuwjaarsfilm. Door de coronamaatregelen is het vertrouwde nieuwjaarsfeest in het Atlas Theater ook dit jaar niet mogelijk. Onderaan in dit artikel vindt u de link om de trailer te kunnen zien.

Om het nieuwe jaar met een frisse en positieve boodschap te starten wordt dit vertaald in een film. Met verbazingwekkende beelden uit de gemeente vertelt burgemeester Eric van Oosterhout de nieuwjaarsboodschap. Het Noordpool Orkest speelt, onder leiding van Reinout Douma, op een unieke manier een prachtig muzikaal stuk samen met zangeres Carina Vinke. Ook de winnaars van de Cultuurprijs 2021 en Emmenaar van het Jaar worden in de film bekend
gemaakt.Grote-Kerk-van-Gogh

De film is een terugblik op het afgelopen jaar, maar vooral gericht op de toekomst. Burgemeester Eric van Oosterhout: “Een nieuwjaarsreceptie, waar je inwoners ontmoet, heeft altijd onze voorkeur. Maar nu dit niet kan, willen we het nieuwe jaar op een bijzondere manier beginnen. ChinalightHet is niet zomaar een film geworden, maar een presentatie van hoe creatief we zijn in onze gemeente. Met beelden, waar iedere Emmenaar trots op mag zijn. Het geeft een positieve start aan het nieuwe jaar.”

Hier vindt u de link naar de trailer. Het creatief concept van de film komt van Janwillem Naaldenberg.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!