Vernieuwde website voor Voedselbank Zuidoost Drenthe

Voedselbank_Zuidoost-Drenthe_web_7478Regio – Voedselbank Zuidoost Drenthe heeft een nieuwe website! Na 16 jaar heeft Voedselbank Zuidoost Drenthe in de website, dankzij de belangeloze hulp van Promo Reclame, nu ook een webshop.

16 jaar Voedselbank Zuidoost Drenthe

Een primeur voor het noorden is dat iedere bezoeker in een webshop één of meer producten kan kiezen om direct aan de Voedselbank te doneren.
Binnenkort bestaat de Voedselbank Zuidoost Drenthe 16 jaar. In die periode is er veel veranderd in de manier waarop mensen met elkaar communiceren. Eén van de middelen om de Voedselbank onder de aandacht te brengen en cliënten te laten weten van het bestaan is de website.

Met de geheel belangeloze hulp van Promo Reclame is een site ontwikkeld die op de eisen van deze tijd is toegesneden. Een helder en eenvoudig menu vertelt de belangstellende hoe een pakket kan worden aangevraagd, hoe de organisatie in elkaar zit en, geheel nieuw: hoe op een eenvoudige manier geld of goederen kunnen worden gedoneerd.
In dezelfde webshop is het mogelijk voor de prijs die ook in de winkel betaalt moet worden bijvoorbeeld een pak rijst aan de Voedselbank te doneren. Er wordt direct afgerekend en het bedrag staat direct op de bankrekening van de Voedselbank. In tijden waarin het aanbod van producten schaars is, kan de Voedselbank dan via de fondsen die met deze donaties worden gevoed, voor alle cliënten rijst kopen.
Ook is het mogelijk via de site direct geld te doneren, waarbij de donateur wordt voorzien van een bewijs van donatie, wat voor een bedrijf of particulier gebruikt kan worden bij de belastingaangifte, aangezien de Voedselbank de ANBI-status heeft.
De vernieuwde website van de Voedselbank Zuidoost Drenthe is een bezoekje meer dan waard. Als u voor de Kerst nog even online een boodschap wilt doen: u bent van harte welkom!

Website: https://www.voedselbankzuidoostdrenthe.nl/

(Foto: archief Henk Lambers)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!