Derde editie KiKa-Wintertrail zondag 19 december gaat door!

Bargerveen – De derde editie van de KiKa-Wintertrail gaat door! Dit geldt voor zowel het wandel- als het hardloopevenement. Dit maakt de organisatie bekend.

De Kika Wintertrail vindt evenals de eerst twee edities ook nu weer in het Bargerveen plaats. Eigenlijk is het de tweede editie, want door de bekende coronaperikelen is de tweede editie van 2020 onder de vlag van VirtualGoals digitaal georganiseerd.

Deze week, 8 december, kreeg de organisatie groen licht van de gemeente. Ook dit jaar wordt er door de organisatie alles aan gedaan om ook dit jaar een volwaardig evenement neer te zetten. Er zullen geen mogelijkheden zijn om (binnen) om te kleden dus wees hierop voorbereid! En, er is geen publiek toegestaan.

Drie afstanden wandelen

Nieuw dit jaar is het wandelevenement wat in de ochtend zal worden georganiseerd en zal gebruik maken van hetzelfde parcours als het hardloopevenement. Er zijn er drie afstanden uitgezet. De kosten voor het wandelevenement bedragen €7,50 per gelopen afstand. En dit is inclusief een prachtige herinnering! U steunt hiermee tevens KiKa! Honden zijn welkom tijdens het wandelevenement.herinnering-2021-KiKa

Fraaie herinnering

Voor iedere deelnemer aan zowel het wandelevenement als van het hardloopevenement ligt een fraaie herinnering gereed!

Meer informatie/inschrijven:

Facebookpagina: https://www.facebook.com/Bargerveenkikawintertrailrun
Website: https://www.bargerveen.com/
Inschrijven: www.inschrijven.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!