Herdenken en kaarsje aansteken in Zuiderkerk Nieuw-Amsterdam

Nieuw-Amsterdam/Regio – Een kaarsje aansteken en branden en in de week van de mantelzorg wordt er een een speciale dienst in de Zuiderkerk te Nieuw-Amsterdam gehouden.

Op dinsdag 2 november is het Allerzielen, de dag waarop dierbaren worden herdacht. Het herdenken van een geliefde is zo belangrijk. Het laten zien hoe dierbaar hij of zij voor je is geweest en nog is. Een kaarsje voor iemand opsteken is een liefdevol gebaar en prachtig ritueel. Het is stilstaan in deze voortrazende wereld om voor even weer verbonden te zijn met diegene die een lege plek heeft achtergelaten.

Evenals vorig jaar zal er op deze dinsdag 2 november tussen 16.00 en 20.00 uur in de Zuiderkerk in Nieuw-Amsterdam voor iedereen gelegenheid zijn om een kaarsje aan te steken. Dit kunt uzelf dit in alle rust doen. Er zijn natuurlijk kaarsjes aanwezig, maar indien uzelf graag uw eigen kaarsje meeneemt dan kan dat natuurlijk ook. U bent van harte welkom.

Mantelzorgdienst

Zondag 7 november a.s. is er in het kader van de week van de mantelzorg een speciale dienst in de Zuiderkerk in Nieuw Amsterdam. Het thema van de dienst is “Mantel der Liefde”. Iedereen is van harte welkom: familie, vrienden, buren……..
Na de dienst is er koffie en thee in de zalen achter de kerk.

Waar:
Zuiderkerk
Vaart Z.Z. 86
Nieuw-Amsterdam
Aanvang: 10.00 uur

error: De inhoud van deze website is beschermd !!