Musicalgroep Odoorn zoekt nieuwe leden

Regio – De Musicalgroep Odoorn is dringend op zoek naar nieuwe leden. Tijdens de coronapandemie heeft er weinig continuïteit gezeten in de repetities en optredens van Musicalgroep Odoorn. Als gevolg daarvan zijn er helaas meerdere leden gestopt.

Gezocht nieuwe spelers

Het goede nieuws is nu wel dat we daardoor ruimte hebben voor nieuwe spelers! Wij zoeken mannen en vrouwen die graag zingen en acteren, zodat we weer een musical op de planken kunnen zetten en zangshows kunnen geven.

informatie

Wat vragen we van je? Je dient elke woensdagavond beschikbaar te zijn voor de repetitie. Voor optredens wordt af en toe een extra repetitie ingelast. Daarnaast is van belang dat je houdt van gezelligheid, van af en toe iets leuks ondernemen met de groep en dat je bereid bent om soms iets extra’s te doen, zoals helpen met het opbouwen of afbreken van het decor, het uitzoeken van kleding of het uitvoeren van pr-activiteiten.

Voor het lidmaatschap wordt een kleine bijdrage gevraagd. Heb je zin om deel uit te maken van deze gezellige groep? Laat het ons weten!

Gebruik voor contact met ons één van onderstaande mogelijkheden:
E-mail:  info@musicalgroepodoorn.nl
Telefoon:  06-29015121
Website:  www.muscialgroepodoorn.nl (contactformulier)
Facebook:  https://www.facebook.com/Musicalgroep-Odoorn

error: De inhoud van deze website is beschermd !!