Into Nature in het Bargerveen nog t/m 24 oktober

Klazienaveen – De laatste dagen van Into Nature 2021 zijn aangebroken. Bezoekers kunnen nog t/m zondag 24 oktober genieten van de kunstexpeditie in het Bargerveen.

De laatste dagen van Into Nature 2021 zijn aangebroken. Bezoekers kunnen nog t/m zondag 24 oktober wandelend of fietsend op kunstexpeditie in het Bargerveen.

inmiddels duizenden bezoekers geteld

Op de verschillende routes zijn spectaculaire kunstwerken te vinden van internationale topkunstenaars. Bargerveen-1-05373Duizenden bezoekers uit heel Nederland kwamen de afgelopen maanden naar het Bargerveen voor het gigantische scheepsmotorblok van Roger Hiorns, de spoortrein van HeHe, de verdwijnende toverbal van suiker van Semâ Bekirović en het prachtige werk van Otobong Nkanga, op een van de meest mysterieuze plekken van Drenthe.Bargerveen-3-05370
Tickets voor Into Nature zijn online te koop en bij de startlocatie in Weiteveen. Bezoekers gaan op expeditie met de reisgids met routekaart en audiotour. Into Nature is open van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur.

Op zondag 24 oktober om 17.00 uur sluit de organisatie deze editie feestelijk af met live muziek bij de tent naast de schaatsbaan in Weiteveen. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Into Nature is een initiatief van de samenwerkende kunstinstellingen het Drents Museum en Stichting Kunst & Cultuur.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!