Cursus valpreventie in Noorderbreedte Klazienaveen

Klazienaveen – ‘In Balans’ met een cursus valpreventie! In de Noorderbreedte in Klazienaveen start op donderdag 18 november de cursus valpreventie ‘In Balans’.

Als u ouder wordt, kunt u minder in balans zijn tijdens het lopen en staan. De kans dat u valt wordt groter, met alle vervelende gevolgen van dien. Wist u dat u door deel te nemen aan een valpreventieprogramma, de kans dat u valt met wel 50 tot 60% kunt verminderen?

Op donderdag 18 november start in wijkcentrum de Noorderbreedte de cursus ‘In Balans’. Tijdens de cursus leert u vallen te voorkomen en wat te doen als u wel gevallen bent. Het gaat om drie bijeenkomsten van 2 uur waarin theorie afgewisseld wordt met oefeningen om spieren te verstevigen en de coördinatie en de lenigheid te verbeteren. De cursus wordt verzorgt door de buurtsportcoach senioren van de gemeente Emmen.

Wanneer: 18 en 25 november, 2 december
Tijden: 13.30 – 15.30 uur
Deelnamekosten: € 10,- voor 3 lessen (inclusief cursusboek)

Wilt u ook aan de cursus valpreventie ‘In Balans’ meedoen?
Aanmelden kan via telefoon: 06-11 250 789 of per E-mail e.weismann-hooijer@emmen.nl