Ruim 250 kinderen op zonovergoten Sportmarkt Klazienaveen

Klazienaveen – Lachende kinderen die genieten van een prachtige, zonovergoten woensdagmiddag op het sportveld van het Esdal College. Wat kan actief sporten toch leuk zijn!

Naar schatting 250 kinderen waren verleden week afgekomen op de Sportmarkt Klazienaveen. Tal van sportverenigingen presenteerden zich en de kinderen maakten zo kennis met verenigingen en sportclubs. Sportmarkt-2021-2Ook werden verschillende demonstraties gegeven van diverse sporten en veel kinderen maakten gebruik van de mogelijkheid mee te doen aan de workshops.Sportmarkt-2021-3

In de sporthal van het Esdal College werden onder meer judodemonstraties gegeven. Ook de skippybal wedstrijd voor basisschool leerlingen was een groot succes. De organisatie was in handen van de bibliotheek Klazienaveen in samenwerking met Sportief Klazienaveen.

(Tekst/foto’s: Jans Jagt)