Sylvia van Ostende uit Emmer-Compascuum “Lefwijf”

Emmer-Compascuum – Drentse ondernemer Sylvia van Ostende uit Emmer-Compascuum mag zich sinds kort officieel ‘Lefwijf’ noemen. De Drentse ondernemer is namelijk een van de vijftig Nederlandse vrouwen die worden geportretteerd in het boek LEFWIJF2 van auteur Lucinda Douglas.

Multi-talent

Zij zocht enthousiaste vrouwen die hun inspiratie, passie en/of levenservaring met anderen wilden delen. Voor de Drentse reden genoeg om mee te werken aan het boek dat sinds deze maand verkrijgbaar is. Het multitalent heeft een duidelijke boodschap voor de lezer namelijk: je kunt mee dan je denkt! Een stelling die ze zelf dagelijks probeert waar te maken. Sylvia runt namelijk vijf bedrijven tegelijk. Een aantal dat zomaar kan oplopen als ze iets tegenkomt waarbij het begint te kriebelen. Iets dat vooral gebeurt tijdens het strijken. “Dan krijg ik de leukste ideeën, de beste oplossingen en mooie resultaten,” volgens de ondernemer.

Octopus

Sylvia is van alle markten thuis. Ze staat ondernemers bij met IT-adviezen. Helpt artiesten met boekingen en promotieactiviteiten, schreef een roman en werkt aan een tweede. Daarnaast startte ze kortgeleden, samen met haar dochter ‘Kim’s Gift Box’. Een bedrijf dat kleine geschenkjes maakt voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en geboorten. Alsof dat geen energie genoeg kost schildert ze en organiseert ook akoestische concerten in eigen tuin. Daarnaast is ze ook nog eens moeder, schoonmoeder, oma en verzorger van kater Tommy. Ze geniet overal met volle teug van en haalt er kracht en inspiratie uit. Als het aan Sylvia ligt telt een etmaal geen 24, maar minimaal 48 uur en een week geen 7 maar 14 dagen. “Ik voel me soms net een octopus, die heeft ook acht armen, “lacht ze.

Ontdekkingsreis

In LEFWIJF2 krijgt ze een podium om haar enthousiasme voor een breed publiek van de daken te schreeuwen. “Ik hoop dat ook anderen op zoek gaan naar hun talenten. Luister naar je gevoel. Waar ligt je passie. Waar krijg je energie van? Dat kan iets anders zijn dat je huidige baan maar dat is juist een leuke uitdaging. Ik wens iedereen veel succes bij die persoonlijke ontdekkingsreis.”

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar LEFWIJF2 en het verhaal van Sylvia van Ostende? Het boek is te bestellen via http:/www.sylviavanostende.nl/lefwijf2/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!