Start bouw eengezinswoningen fase 1 Bonkveen in Zwartemeer dit najaar

Zwartemeer – Levensloop bestendig wonen op een prachtige plek aan de rand van Zwartemeer? Bouwbedrijf Wolken BV start einde dit jaar, begin volgend jaar met fase 1 van de bouw met de eerste 6 vrijstaande woningen. (met presentatiefilmpje)

Kavelgrootte ca. 500m²

In fase 1 aan het Bonkveen in Zwartemeer worden er 6 vrijstaande woningen gebouwd met een slaap- en badkamer op de begane grond. De woningen beschikken daarnaast over een carport en worden gesitueerd op royale kavels van ca. 500m². In fase 2 zullen er vervolgens nog eens twee woningen gebouwd gaan worden.

Deze nieuwbouw van eerste 6 levensloop bestendige woningen heeft als groot voordeel dat alles onderhoudsarm wordt uitgevoerd. Met onder andere kunststof kozijnen, volledige isolatie, vloerverwarming en gasloos!  De woningen worden inclusief het sanitair en het tegelwerk in de badkamer en het toilet opgeleverd. U hoeft alleen nog maar zorg te dragen voor het kopen van een vloer- en wandafwerking.

Begane grond

Entree/hal, toilet, woonkamer en open woonkeuken, bijkeuken met o.a. witgoedaansluiting en cv-ketel, badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet grenzend aan de slaapkamer.

Eerste verdieping

Via vaste trap in de bijkeuken naar de overloop waar zich nog eens twee slaapkamers bevinden. Optie is om hier nog een badkamer te realiseren.

Opties

Meerdere opties zijn bespreekbaar: hierbij kan gedacht worden aan een berging, grotere slaapkamer of een extra badkamer op de eerste verdieping. Voor het bespreken van de mogelijkheden maken wij graag een afspraak met u.

Het grensdorp Zwartemeer beschikt over goede voorzieningen en het prachtige natuurgebied Bargerveen ligt op loop- fietsafstand van de nieuwe woonwijk, dat een landelijke, vrije beleving uitstraalt. In de directe omgeving ligt Klazienaveen met een zeer uitgebreid winkelaanbod en Emmen is met de auto of het openbaar vervoer snel te bereiken. Daarnaast is de A37 binnen enkele minuten te bereiken, waardoor Zwartemeer een zeer gunstige ligging kent.

Bekijk het filmpje rechtstreeks via YouTube via deze link.

De vraagprijs voor deze prachtige vrijstaande woonhuizen is €379.000,-
Met 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers, en een woninginhoud van 455 m³ en een perceel oppervlakte van 507 m² aantrekkelijk geprijsd.
De gebruiksoppervlakte voor woonfunctie is 110 m² met energie label: A++, gedeeltelijk vloerverwarming, carport en tuin rondom, een prachtige eengezinswoning op een uitstekende locatie.

Logo Uni Makelaardij

error: De inhoud van deze website is beschermd !!