Watersport Hotspot bij de Grote Rietplas word geopend

Emmen – Zaterdag 28 augustus wordt de Watersport Hotspot aan de Grote Rietplas geopend. Hiermee steekt de roeivereniging DRV34 ook officieel van wal, een lang verwacht moment voor de kersverse roeivereniging.

Op deze zaterdag worden door de samenwerkende watersportverenigingen diverse activiteiten georganiseerd. Hiermee word een indruk gegeven van de vele soorten watersporten die mogelijk zijn aan de Grote Rietplas.

Om het allemaal ordentelijk te kunnen laten verlopen zijn er maximaal een 100-tal bezoekers welkom. Hiervoor hebben de leden en alle buurtbewoners die de ontwikkelingen rond de Grote Rietplas op de voet hebben gevolgd, inmiddels een uitnodiging ontvangen om zich digitaal aan te kunnen melden. De officiële opening zal door wethouder Robert Klein en Feike Tibben van de KNRB worden verricht.