Activiteiten Kinderboerderij Beatrixhoeve Zwartemeer in trek

Zwartemeer – De activiteiten bij de Kinderboerderij Beatrixhoeve in Zwartemeer zijn in trek. Zo ook woensdag 11 augustus er twee trotse winnaars de eretitel in de wacht sleepten en mee naar huis konden nemen.

Woensdag 11 augustus was er weer een activiteit van het zomerprogramma bij de Kinderboerderij in Zwartemeer gepland. Er werd gestreden om de titel ‘sterkste kind van Zwartemeer en omstreken. ‘Maar liefst achttien kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar deden mee om de felbegeerde titel. Er werd in 2 leeftijdsgroepen  gestreden, van 3 tot 7 jaar en van 7 jaar t/m 12 jaar.Boomstam-tillenskelter-trekken
Een aantal van de opdrachten waren met ‘boomstammen’ gooien, slepen met een skelter en met emmers water rennen. Uiteindelijk kwamen er twee winnaars uit: Fabiënne in de leeftijdsgroep tot 7 jaar en Mylan in de leeftijdsgroep van 7 tot en met 12 jaar het sterkst.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!