Wie heeft oude shirts, vlaggen of ander voetbalmateriaal liggen?

Klazienaveen – De komende tijd is er volop aandacht voor de voetbalgeschiedenis van FC Klazienaveen/v.v. Zwartemeer/v.v. Klazienaveen / SC Drenthe en KZC. Wie heeft er nog oude shirts, vlaggen of ander voetbalmateriaal thuis liggen en wil het beschikbaar stellen?

Vanaf 1 oktober 2021 is er een expositie in Museum Collectie Brands over de prachtige voetbalgeschiedenis in Klazienaveen. Hoewel de expositie in eerste instantie tot 1 april 2022 zou duren, heeft het museum besloten i.v.m. het jubileum van FC Klazienaveen, de expositie te verlengen tot 1 oktober 2022.
Niet alleen zullen foto’s, anekdotes en andere wetenswaardigheden worden getoond, ook worden bekende voetbal betrokkenen uitgenodigd hun verhaal te doen. Een expositie om naar uit te kijken.

Op 11 augustus 2021 bestaat FC Klazienaveen 100 jaar. In verband met de huidige coronamaatregelen worden de festiviteiten uitgesteld tot volgend jaar, het weekend van 25 juni 2022. Een commissie is op dit moment druk bezig met een boek over 100 jaar FC Klazienaveen. Dit boek moet klaar zijn in juni 2022. Voor het jubileumboek en de expositie is de organisatie nog op zoek naar voetbalmateriaal in de vorm van foto’s, vlaggen, oude voetbalschoenen, oude voetballen, vlaggen, enz. Kortom alles wat te maken heeft met de voetbalgeschiedenis in Klazienaveen is welkom.

Mocht u nog iets ergens op een plank, in een kast o.i.d. hebben liggen, en u wilt het (tijdelijk) beschikbaar stellen, neem hiervoor dan even contact op met:
Hans Hemel E-mail: hans@hemelaccountancy.nl of
Jans Jagt E-mail: jansjagt@hotmail.com, telefoon 06 – 198 75 114 .

error: De inhoud van deze website is beschermd !!