Op weg naar 100-Jarig bestaan SC Erica met een speciaal logo

Erica – Voetbalvereniging SC Erica viert volgend jaar op 5 mei 2022  het 100-jarig bestaan. In de aanloop naar dit jubileum wordt er gedurende dit jaar een aangepast logo gebruikt.

Amateurvoetbal in Zuidoost Drenthe

Een jubileum van 100 jaar is uniek. Dit betekent dat het ook een unieke kans is om 1 jaar lang een ander logo te hebben. Het jubileums logo straalt de klasse uit waar SC Erica voor staat in het amateurvoetbal in Zuidoost Drenthe. De zwarte kleur in combinatie met de gouden details zorgt voor deze uitstraling.

De ‘ouderwetse’ voetbal legt een link naar de oprichting van S.C. Erica. In het logo is het getal 100 verwerkt om goed zichtbaar te maken dat het logo een jubileumlogo is. De jaartallen in het embleem geven nog meer lading aan het 100 jarig jubileum. Dit logo wordt vanaf heden gebruikt tot aan het 100-jarig bestaan van S.C Erica op 5 mei 2022.

Filmpje

Het filmpje waarin de geschiedenis SC Erica verwerkt is, en het tijdelijke nieuwe logo bekend gemaakt wordt, kunt u hier vinden.