Zondag vijf september eerste editie Drakenbootrace op Erica

Erica – Zondag 5 september 2021 vind na vele maanden van voorbereidingen de allereerste editie van de Drakenbootrace op Erica plaats. Er is nog ruimte voor een aantal deelnemende teams!

Het dorp Erica kan zich alvast op gaan maken voor de drakenbootrace die zondag 5 september gehouden zal gaan worden. Vorig jaar moest het evenement, zoals vele andere, afgelast worden vanwege  corona. De organisatoren hopen dat het dit jaar wel allemaal gaat lukken.

Race met drakenboot een stuurman/vrouw, acht roeiers en trommelaar

Wie legt het uitgestippelde parcours zo snel mogelijk af met de Drakenboot? Het is namelijk een race tussen twee teams bestaand uit ieders 10 personen op een drakenboot: ‘acht roeiers, een trommelaar en een stuurman/vrouw.’
Bij het drakenboot varen is het dragen van een zwemvest verplicht. Deze worden door de organisatie ter beschikking gesteld.Drakenbootrace-2021_plattegrond

Funfactor!

Kom verkleed! Bedenk een uniek thema voor jullie team en win de “Wat zijn wij mooi bokaal”. Dit is een wisselbeker, zodat er een extra triggering is om ook de aan de volgende editie van de Drakenbootrace Erica mee te doen.

Aanmelden voor dit spektakel kan nog steeds, er is nog ruimte voor een aantal deelnemende equipes. Ook mee doen?

Meer informatie vind u op de website via deze link.

Aanmelden kan via dezelfde website, klik daarvoor op deze link.

De drakenbootrace wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Emmen maak het Mee en Buurtfonds van de Postcodeloterij