Benefiet Samenloop voor Hoop Emmen 2021 ook afgelast

Emmen/Regio – Helaas kan de Benefiet KWF Samenloop voor Hoop Emmen ook in 2021 niet doorgaan. Het benefietevenement stond gepland op 25 juni dit jaar.

Omdat alle Samenlopen dit jaar niet door kunnen gaan, heeft dit natuurlijk ook voor het benefietevenement in Emmen grote gevolgen. De oorzaak zal intussen bij iedereen wel bekend zijn, en ook dat dit inmiddels voor de gehele wereld consequenties heeft. Hierdoor heeft het KWF alle evenementen voor 2021 geannuleerd.

Iedereen hoopt natuurlijk dat de economie voldoende tijd krijgt om te herstellen van een rampzalig 2020 en deels nu al 2021. Het dagelijks bestuur van Sameloop voor Hoop Emmen heeft intussen wel al een nieuwe datum weten te prikken, en dat is zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022 in het Rensenpark geworden.

Het dagelijks bestuur gaat over het genoemde nog in nader overleg met de zaaleigenaar, en zodra er meer duidelijkheid is wordt dit bekend gemaakt. De reeds gekochte tickets voor de 2021 benefieteditie blijven gewoon geldig.

Team Sigrid’s Garden SlvH Emmen 2020