Finalisten Drentstalig muzikaal talent 2021 in Atlas Theater

Klazienaveen – Het Drèents Liedtiesfestival is op zoek naar Drentstalig muzikaal talent voor het Drèents Liedtiesfestival 2021 dat in mei in het Atlas Theater zal gaan plaatsvinden.

Het Drèents Liedtiesfestival 2020 moest doorgeschoven worden in verband met de corona-maatregelen. Het muzikale festival van 2021 wordt volgend jaar voor de negende keer gehouden. De winnaar van 2019, Leon Moorman, kon in juni van dat jaar de finale in het Atlas Theater op zijn naam schrijven. Het doel van het Drèents Liedtiesfestival is het het schrijven, uitvoeren en vastleggen van nieuwe Drentstalige muziek.

10 beste inzendingen

Stichting REUR, organisator van het Drèents Liedtiesfestival, roept musici, tekstschrijvers en componisten van Drentstalige muziek op om hun producties in te sturen. Het ingezonden materiaal zal worden beoordeeld door een aantal deskundigen uit de muziekwereld. Uit dit materiaal worden begin april de tien beste inzendingen gekozen voor de finale. Atlas-Theater_WillinkpleinDeze finale van het Drèents Liedtiesfestival 2021 vindt plaats op donderdag 13 mei (hemelvaartsdag) in het Atlas Theater in Emmen.

Inzenden/meedoen

Inzendingen kunnen tot 1 maart worden ingestuurd naar Stichting REUR. Dat kan via het online-aanmeldformulier op de website van Stichting REUR

(Foto’s: archief klazienaveenlokaal.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!