19-Jarige Klazienavener aangehouden tijdens grenscontrole

Klazienaveen/Regio – Het Team Verkeer Noord-Nederland van de politie heeft een 19-jarige Klazienavener aangehouden bij een grenscontrole.

Bij de controles die in de grensstreek worden uitgevoerd door het Team Verkeer Noord Nederland werd een 19-jarige automobilist uit Klazienaveen die de Duits-Nederlandse grens passeerde gecontroleerd. De jongeman vervoerde naast zijn 3 passagiers ook 15 dozen met vuurwerk, zogenaamde 100 schots cakes. Het gewicht van dit vuurwerk was ongeveer 70 kg. Hierop werd besloten deze persoon aan te houden en het vuurwerk in beslag te nemen.

Er wordt proces-verbaal opgemaakt voor het in bezit hebben en het importeren van vuurwerk. Daarnaast wordt er proces-verbaal opgemaakt voor het vervoer van gevaarlijke stoffen zonder dat er aan de gestelde voorwaarden is voldaan. Er wordt nog nader onderzoek gedaan naar de herkomst van het vuurwerk.

(Foto: Team Verkeer Noord Nederland)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!