Astrid Schuitema exposeert in Gezondheidscentrum

Klazienaveen – Kunstschilder Astrid Schuitema is afkomstig uit het Groningse Winsum en sinds enige tijd woont ze in ons mooie Klazienaveen. Astrid exposeert een deel van haar werk vanaf januari 2021 in Klazienaveen.

Sinds 2018 woont de uit het Groninger Winsum afkomstige Astrid Schuitema in Klazienaveen. Liefde bracht haar naar ons dorp. Helaas kon het door haar georganiseerde kunstevenement “Kunst in Klazienaveen” vanwege Corona-maatregelen niet doorgaan.

Vanaf januari exposeert Astrid een deel van haar schilderijen in de centrale hal van het Gezondheidscentrum aan het van Echtenskanaal n.z. 161 (tegenover Jumbo).

Wie de schilderijen van Astrid bekijkt raakt zeker onder de indruk van de prachtige realistische stadsgezichten en landschappen waarbij kleur een belangrijke rol speelt in haar schilderijen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!