Kerstbeleving kan ook gewoon in je woonomgeving

Klazienaveen – Kerstbeleving kan ook gewoon in je directe woonomgeving. Dit bewijzen bewoners aan het Hondsdraf in Klazienaveen met hun eigen kerstboom en met een beetje verscholen, in het donker, een heus kerststalletje eronder.

Her en der in de straten zie je na het beperkte Sinterklaas vieren de kerstverlichting weer tevoorschijn komen. Maar ook kerst wordt moeilijk om samen te vieren. Hiervoor is op persoonlijk initiatief direct naast de Hondsdraf 14 door Corrie Schulte een kerstboom geplaatst en opgetuigd. kerststal_7252[web]De kerstboom is voor de hele buurt bedoeld, want alle buurtkinderen mogen iets (persoonlijks) in de boom hangen, en er is zelfs een klein kerststalletje onder aan de voet van de boom in gericht.

Vanwege de beperkte mogelijkheden met het coronavirus heeft Corrie dit als oplossing bedacht. Hiermee zijn wij toch nog een beetje samen in de huidige, en de komende donkere dagen voor kerst, zo heeft ze bedacht.

dank aan de tipgeefster