Handen uit de mouwen bij Museum Collectie Brands

Nieuw-Dordrecht – Een aantal vrijwilligers van de Draka Prysmian Group Emmen staken de handen uit de mouwen bij Museum Collectie Brands in Nieuw-Dordrecht.

Het Pop-Up museum in Emmen moest eerder ontruimd worden dan aanvankelijk gedacht, en het museum zelf en het stukje natuur achter het pand in Nieuw-Dordrecht, kon ook wel een opknapbeurt gebruiken. Ramen lappen, bospaden in het bos achter het museum weer begaanbaar maken, de vrijwilligers van de Draka genoten ondanks de lage gevoelstemperatuur met volle teugen van het vrijwilligerswerk.  Museum Collectie Brands is ontzettend dankbaar voor de tomeloze inzet van al de vrijwilligers om het museum en het stukje bos weer in een onberispelijke staat te brengen.

Vrijwilligers

Bij de Prysmian Group is maatschappelijk verantwoord ondernemen een speerpunt. De werknemers van Prysmian Group gaan al jaren in de regio als vrijwilliger aan de slag. Daarbij helpt Nathalie Rozendal van het Vrijwilligers Informatie Punt Emmen (VIP! Emmen) om de nodige contacten te leggen. Zo gingen de medewerkers van Draka Prysmian Group Emmen in november ook al bij Woonzorgcentrum Holtingerhof in Emmen aan de slag. Terugkijkend op het bezoek van Draka Prysmian Group Emmen aan Museum Collectie Brands hebben alle partijen laten weten dat deze samenwerking zeker naar meer smaakt.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!