HaVeKa en Sinthuis Klazienaveen gezamenlijk in actie voor kinderen

Klazienaveen – De HaVeKa en Sinthuis Klazienaveen komen gezamenlijk in actie voor de kinderen, want alles is dit jaar net even anders dan normaal.

Op zaterdag 14 november 2020 was er een aangepaste sinterklaasintocht op tv en dan de intocht in het dorp, maar nee, er is geen intocht, geen boot, geen pieten, geen sinterklaas die in het plaatselijke Sinthuis logeert.

Door corona is alles net even anders

Toch konden de HaVeKa en het Sinthuis Klazienaveen sinterklaas dit jaar niet zo maar aan zich voorbij laten gaan. Er is in overleg met sinterklaas gezorgd voor een sinterklaasattentie voor alle schoolgaande kinderen en kinderen op de kinderdagverblijven in Klazienaveen. Deze sinterklaasattentie is door de pieten ingepakt met de goede hulp van ‘Klaasie ‘ (zie foto).

Volgend jaar hopen we dat alles anders is. We zullen sinterklaas en zijn pieten dan extra feestelijk ontvangen, met een groots onthaal en een gezellig en uitbundig Sinthuis.

Sinthuis Klazienaveen en HaVeKa

error: De inhoud van deze website is beschermd !!