Vandalen vernielen bushalte Koriander in Klazienaveen

Klazienaveen – Vandalen hebben weer eens flink huisgehouden in Klazienaveen, de bushalte Koriander werd namelijk door de politie vernield aangetroffen.

De politie van Emmen vraagt omwonenden om meer informatie betreffende de genoemde vernielingen, waarschijnlijk in de avond van zaterdag op zondag aan de bushalte bij de Koriander in Klazienaveen. Volgens de politie schijnt er zeer zwaar vuurwerk bij gebruikt te zijn.

Uit een aantal reacties op deze melding blijkt dat het wel een hele harde knal geweest moet zijn. Het draagvlak voor een totaal vuurwerkverbod in heel Nederland wordt door dit soort zinloze vernielingen alleen maar vergroot. De verantwoordelijken dienen te beseffen dat ze er zelf aan bijdragen dat de  vuurwerktraditie aan banden gelegd gaat worden, is de mening van velen.

Maar de schade is aanzienlijk en de politie vraagt om medewerking van de buurtbewoners of er iets meer bekend is over de (eventuele) dader(s). U kunt hiervoor contact opnemen met de politie.

https://www.facebook.com/POLEmmen/posts/1777381505747696

error: De inhoud van deze website is beschermd !!