Digitale voorlichtingsavond Hondsrug College

Regio –  Het Hondsrug College houdt dit jaar een digitale voorlichtingsavond waarbij ook de ouders welkom zijn. Op de foto locatieleider Ben den Hamer aan het woord in de tot tv-studio omgebouwde schoolzaal.

Ouders zijn ook welkom op de digitale voorlichtingsavond van het Hondsrug College. Er is intussen al veel belangstelling voor de digitale voorlichtingsavond van het Hondsrug College op donderdag 26 november.

Eerder deze maand kwamen bijna tweehonderd ouders online, om de docenten van het digitale Hondsrugpanel het hemd van hun lijf te vragen. Donderdag 26 november is de tweede informatieavond op afstand.

Plek genoeg

Locatieleider Ben den Hamer van het Hondsrug College is tevreden over het aantal aanmeldingen, maar benadrukt dat er nog plek genoeg is voor geïnteresseerde ouders. Naast een digitale vragenronde helpt een keur aan interactieve informatiefilmpjes de bezoekers op weg.

Wie mee wil doen aan de voorlichtingsavond kan zich aanmelden via deze link: https://www.hondsrugcollege.nl/groep-8/voorlichting-26-november

Sfeer snuiven

Potentiële leerlingen kunnen op 26 november wel sfeer snuiven op school. De achtste groepers krijgen die dag proeflessen aangeboden, zodat ze een goede indruk krijgen hoe het er op de Christelijke Scholengemeenschap aan de Emmalaan aan toe gaat. Ze zijn ondermeer welkom bij geschiedenis, O&O, beeldende vakken, vakcollege en theaterlessen. Gezien de omstandigheden wordt zoveel mogelijk van grote lokalen gebruik gemaakt en waar nodig liggen mondkapjes klaar.

Enthousiasme

Ben den Hamer is blij met de grote belangstelling voor de digitale informatieavond. ‘Het is echt fijn om te merken dat we op deze bijzondere manier toch ons enthousiasme over het Hondsrug College kunnen delen. ‘

(Foto: Wim van der Glas)