Grientsveenparkje, Dierenambulance en Geert Vos Bad winnaars Rabo Clubsupport

Regio- Drie grote winnaars bij de virtuele prijsuitreiking op ZO!34 van de Rabo Emmen-Coevorden Clubsupport. Voor de Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom biedt Rabobank clubs en verenigingen een financieel steuntje in de rug.

De hoofdwinnaar is het Griendsveenparkje in Erica met €2.939,77 en als tweede de Dierenambulance Emmen-Coevorden met €2061,54 het Geert Vos Bad in Erica werd een goede derde met €1600,- . De Rabo Emmen-Coevorden Clubsupport prijsuitreiking was woensdagavond live te zien vanuit het Atlas Theater in Emmen bij ZO!34.

Nog 232 clubs meer

Naast de drie reeds genoemde prijswinnaars die een financiële ondersteuning van de Rabobank Emmen-Coevorden ontvangen, ontvangen nog eens 232 clubs een financiële bijdrage. Bedrocks in Emmen kunnen een bedrag van €768,45 tegemoet zien komen, maar ook Buurtvereniging Kruidenveld  ontvangt een bedrag van €612,20, en voor de carnavalsvereniging De Veentrappers ligt er €687,64 klaar. Alle uitslagen zijn vanaf vandaag, donderdag 5 november, op de site van Rabo ClubSupport te zien.

Stemmen

De afgelopen weken konden leden op de speciale website van de Rabobank Emmen-Coevorden en stemmen welke club, stichting of vereniging volgens hen wel een financiële ondersteuning kan gebruiken. Volgend jaar kan er alleen maar meer via de Rabobank app gestemd gaan worden gaf de bank onlangs in een schrijven naar de leden aan.

(Foto: Marielle Hensums)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!