Koninklijke Marechaussee pakt mensensmokkelaars op bij Zwartemeer

Zwartemeer / Regio – De Koninklijke Marechaussee heeft afgelopen zondagmiddag drie mannen met de Syrische nationaliteit opgepakt voor mensensmokkel bij de grensovergang van Zwartemeer.

Dit maakt de Koninklijke Marechaussee bekend via hun social media. Het drietal mannen met de Syrische nationaliteit waren in het bezit van een verblijfsvergunning voor Nederland of Duitsland.

Ook bevonden er zich in hun voertuig nog twee mannen die niet in het bezit waren van geldige identiteitsdocumenten. Na enig onderzoek rees het vermoeden dat het tweetal gesmokkeld werd, waarop de overige drie mannen zijn aangehouden voor mensensmokkel.

De auto met verdachten werd aangehouden tijdens een reguliere controle op de A37 met de Duits-Nederlandse grens. Deze controles worden uitgevoerd ter voorkoming van illegale grensoverschrijdingen. De Koninklijke Marechaussee in Coevorden doet verder onderzoek naar de vermeende mensensmokkel.

(Foto: archief klazienaveenlokaal.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!