Opheffingsuitverkoop bij Foto Henk Heideveld! Nog slechts 5 dagen!!

Klazienaveen – Tijdens de laatste 5 openingsdagen in de komende week bij Foto Henk Heideveld is het nog mogelijk om of een leuk koopje te doen, foto’s af te drukken of om bijvoorbeeld een nog snel even pasfoto te laten maken.

Het ruim 36-jarig geleden geopende fotobedrijf van Heideveld sluit zijn deuren definitief op zaterdag 31 oktober aanstaande. Dinsdag 27 oktober vanaf 9.00 uur begint de totale leegverkoop met de allerlaatste voorraadartikelen laat eigenaar Henk Heideveld weten: Op=Op en Weg=Weg!!

Nog voorradig met aantrekkelijke kortingen
camera’s:

Panasonic DMC-G7 + lens 14-140mm
Panasonic Lumix ET30 (onderwatercamera)
Sony A6000 + lens 16-50mm
Sony W830, zilver
Sony W830, zwartvitrine-lenzen

Lenzen:

Tamron  90mm – 2.8  Macro – Nikon vatting
Tamron  10-24mm F3,5-4,5    Nikon vatting
Tamron  16-300mm                     Canon EFS
Tamron  18-200mm                     Sony
Sony DT 18 – 135mm
Canon     50mm 1.8
Nikon      50mm 1.8
Nikon      35mm 1.8
Heideveld_fotolijsten

Met 50% korting

Ook zijn er nog een aantal statieven, UV-filters, polarisatiefilters, fototassen: rug- en schouderuitvoering, fotoalbums, fotolijsten, dit alles met 50% korting!vitrine-statieven
Graag tot ziens in de winkel voor een allerlaatste keer! Wilt u bij uw bezoek wel denken aan de coronamaatregelen, zoals 1,5 meter afstand en maximaal 6 klanten tegelijk in de winkel, en met het vriendelijk verzoek een mondkapje te dragen niet alleen voor uw eigen bescherming, maar ook voor ons.

Persoonlijke dank

Hierbij willen wij alle klanten hartelijk bedanken voor het door hen in ons gestelde vertrouwen de afgelopen decennia. Het is vanwege het coronavirus helaas niet mogelijk om het afscheid op een gepastere wijze te doen.

Annemarie, Greet en Henk.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!