Pop-Up museum nog sporadisch geopend; museum Nieuw-Dordrecht blijft wel te bezoeken!

Nieuw-Dordrecht / Emmen – Onlangs kon het pop-up museum in Emmen de 1000ste bezoeker nog verwelkomen. In het pop-up museum is een gratis voorproefje op onze 75 jaar vrijheid tentoonstelling Wat zou JIJ doen? te zien.

Pop-Up museum nog sporadisch geopend

Na de laatste persconferentie van de overheid heeft het museumbestuur echter moeten besluiten dat het pop-up museum met ingang van november sluit. Aanleiding voor de sluiting is dat het museum wegens de coronacrisis over minder vrijwilligers kan beschikken om het pop-up museum te bemensen. Ook is het lastig om de coronamaatregelen te handhaven. Tot die tijd is het pop-up museum enkel nog op zaterdag 17, 24 en 31 oktober tussen 13:00 en 17:00 uur te bezoeken.

Museum blijft wel open

Ook na de laatste persconferentie kan het museum in Nieuw-Dordrecht open blijven. Hiervoor volgt het museum het protocol van de Museumvereniging. Dat houdt vooralsnog in, dat belangstellenden hun bezoek vooraf reserveren, hetzij via de website of telefonisch. Het verzoek aan onze bezoekers is om zich  te houden aan het dringende advies om een mondkapje te dragen.

 

museum collectie brands, nieuw dordrecht

Museum Collectie Brands

Herenstreek 11
7885 AT Nieuw-Dordrecht
T: 0591-393400
E: activiteitmcb@gmail.com
W: www.collectie-brands.nl