Gratis workshop theatermaken bij Loods13

Emmen/Regio – Een dag lang werken aan een korte voorstelling, monoloog of performance, dat kan vrijdag 21 augustus bij Loods13 theaterschool en productiehuis.

De dag is bedoeld om iedereen te laten proeven aan het tussenjaar bij Loods13. Tijdens dit tussenjaar werk je een jaar lang, drie dagen in de week aan je ‘theaterskills’.

zelf ervaren

Komende vrijdag 21 augustus staan de theatermakers van Loods13 klaar om iedereen tussen de 17 – 27 jaar oud, die een dag lang wil ervaren wat het betekent om theatermaker te zijn, een geweldige dag te bezorgen. Je werkt in 1 dag aan de verschillende onderdelen van het theater tussenjaar: acteren, regisseren, filmen of performen en daarna kun je je meteen aanmelden voor het tussenjaar dat in september van start gaat.

Theater tussenjaar

Tijdens het tussenjaar van Loods13 worden de leerlingen een jaar lang gecoacht in het maken van een performance, een voorstelling, een film en een stuk waar ze zelf in spelen. Tijdens het tussenjaar ontwikkel je je creativiteit, zelfstandigheid, je leert samenwerken, kritisch naar jezelf kijken en feedback geven op het werk van anderen. Ervaring in het theater is een pré, maar geen must. Het draait tijdens het theater tussenjaar vooral om je motivatie, je creatieve drive, discipline en zelfstandigheid.

Meer informatie

De nieuwe lichting van het tussenjaar start in september Aanmelden kan nu al via info@loods13.nl. Meer informatie: loods13.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!