Eerste seizoenswinst voor Bedrocks heren 1

Emmen/Leek – De eerste seizoenswinst voor Bedrocks heren 1 is binnen! Coach Rob Heymans toonde zich zeer tevreden: Knights- Bedrocks 5-9.

Warme, klamme honkbalmiddag

Nog voordat de handschoenen tevoorschijn werden gehaald werd al snel duidelijk dat het een warme, klamme honkbalmiddag in Leek beloofde te worden. Echter maakte dat niks uit voor de startend Emmer pitcher Davey Paulussen, die anderhalf uur zijn beste werk op de heuvel liet zien. De eerste slagman van de Knights wist met een honkslag het eerste honk te bereiken en op een honkslag van de 4e slagman een punt te scoren. Het enige punt in de eerste drie inningen voor de Leeksters.7 Spelmoment DSC021797

Aan de kant van Bedrocks werden er in de eerste inning direct 3 punten gescoord door een fraaie 3 RBI- tweehonkslag van Tristan Berns die aan slag kwam met alle honken vol. In de 3e inning werd de score uitgebreid met 2 punten doordat de Emmenaren konden profiteren van een fout die werd gemaakt door de korte stop van de Knights.

De Knights wisten het nog spannend te maken door er 5-3 van te maken in de 4e inning na 3 honkslagen op rij. Dit was net de motivatie die de Bedrocks nodig hadden, want in de 5e inning werden nog eens 4 punten gescoord doordat de pitcher van de Knights wat moeite leek te hebben met zijn controle, gevolgd door nog een honkslag van Tristan Berns.

Nadat de Knights nog 2 punten binnen sloegen maakte sluitend Bedrocks pitcher Marijn Mast een einde aan de Leekster hoop om langs zij te komen door hun laatste slagman met 3-slag aan de kant te zetten. Dat resulteerde in een eindstand van 5-9 voor de Bedrocks. De eerste winst van het seizoen was een feit, waarmee coach Rob Heymans zich zeer tevreden toonde.

Programma Meerdijk

Zaterdag 22 augustus
11:00 pupillen – Blue Devils Meppel
14:00 Aspiranten – Caribe Groningen

Zondag 23 augustus
11:00 Heren 2 – Blue Hawks (H2) Zwolle
4:30 Heren 1 – Blue Hawks (H1) Zwolle

(Foto’s: Bert Springer)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!