September twee triahtlonafstanden Moekesgat Ter Apel

Klazienaveen/Ter Apel – Heel veel sportevenementen worden of zijn inmiddels gecanceld vanwege de coronacrisis. Er is nu op het triathlongebied een klein lichtpuntje in de directe omgeving.

Ook de Triathlonvereniging Klazienaveen heeft het op 23 augustus geplande evenement moeten cancelen. Maar er is inmiddels een kleine pleister op de wond: Stichting Triathlon Ter Apel organiseert een inmiddels als definitief bestempelde zwemloop, aangemeld bij de NTB. Woensdagavond 2 september wordt door Stichting Triathlon Ter Apel een zwemloop georganiseerd bij Moekesgat.

Deelnemers kunnen kiezen uit 2 afstanden:

Bij de eerste afstand, een kwart afstand, wordt 1 km gezwommen en 12,5 km gelopen. Starttijd is 18.45 uur, en het startgeld bedraagt 8 euro.
Daarnaast kan er gekozen worden voor de achtste afstand: een halve kilometer zwemmen en 7,25 km lopen, hiervan is de starttijd 19.15 uur en het startgeld hiervoor bedraagt 5 euro.

Bij belangstelling kun je je via onderstaande link van de NTB inschrijven:

https://mijn.triathlonbond.nl

Voor de fanatieke triathleten: Er zijn op deze website inmiddels meerdere definitieve wedstrijden en afstanden in het gehele land aangemeld.