Fable & Fantasy 2020 toch meemaken! Maar wel vanuit je eigen huis!

Klazienaveen/Emmen/Regio – Fable & Fantasy 2020 is dit jaar toch een beetje mee te maken en te zien, maar dan wel vanuit je eigen huis!

Vorig jaar in werd in het Rensenpark te Emmen voor de eerste keer het festival Fable & Fantasy gehouden. Het vorig jaar uitgevoerde festival werd gelijk door het publiek omarmd. Een goede reden om het dit jaar nog mooier bij het publiek te brengen, maar helaas. Het op 13 en 14 juni geplande Fable & Fantasy Tweede Editie moest helaas gecanceld worden vanwege de RIVM richtlijnen.

Tweede Editie festival!

Maar niet getreurd! Voor een ieder die interesse heeft in wereld van de fantasy, cosplay en middeleeuwen, let op!!! De organisatie gaat niet bij de pakken neer zitten en heeft besloten er een positieve draai aan te geven! Er komt online Fable & Fantasy festival.

Standhouders, artiesten en gasten is gevraagd om een online bijdrage toe doen op zaterdag 13 of zondag 14 juni. Deze worden geplaatst op de evenement pagina van het festival op Facebook. Ook houden ze dit weekend een terugblik naar vorig jaar.fableandfantasy-125
Heb je dus zin om het Fable & Fantasy festival dit weekend toch een beetje te beleven, neem dan een kijkje op de Facebook pagina! Neus lekker tussen de aanbiedingen die de standhouders speciaal voor dit festival weekend hebben, geniet van de diverse optredens, blik terug met beeldmateriaal van vorig jaar.

Ook is het mogelijk zelf je Fable & Fantasy weekend vanuit je huis met iedereen te delen. Dit doe je door een foto op social media te plaatsen met de hashtack #fableandfantasyonline of #fableandfantasyathome

Stichting Fable & Fantasy
E-mail: info@fableandfantasy.nl
Website: www.fableandfantasy.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Fable-Fantasy

error: De inhoud van deze website is beschermd !!