Viviani neemt kinderopvanglocaties Duimelot over

Nieuw-Amsterdam / Veenoord – Viviani neemt de kinderopvanglocaties Duimelot in Veenoord en Nieuw-Amsterdam over van KONN.

Per 1 september 2020 worden er twee kinderopvanglocaties overgenomen van Kinderopvang Noord Nederland (KONN). Het gaat om de kinderopvanglocatie Duimelot in Veenoord en de buitenschoolse opvang (BSO) Duimelot in Nieuw-Amsterdam.

Kwaliteit waarborgen

Suzanne Titsing, interim-directeur KONN regio Emmen: “Wij zijn blij dat we in een goed overleg tot deze overname zijn gekomen. Er is een hoge standaard aan kwaliteit op dit moment, die kwaliteit wil Viviani zeker behouden.”

Vertrouwen

Viviani is de overkoepelende organisatie voor christelijk basisonderwijs in de gemeente Emmen. Op de vijftien aangesloten scholen krijgen de leerlingen in een veilige omgeving onderwijs dat past bij hun ontwikkeling. Viviani ziet in de nauwe samenwerking tussen opvang en onderwijs een grote kans om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren en ouders te helpen om werk en zorg te combineren. Het aanbod van het schoolbestuur Viviani voor christelijk basisonderwijs wordt zo nóg completer en dat komt de kinderen ten goede.

Alles onder één dak

Het Kindcentrum ‘De Bron ’in Nieuw Amsterdam krijgt door deze stap steeds meer vorm. In de samenwerking biedt een hecht team van professionals, specialisten en ondersteuners een veilige plek waar elk kind optimaal kan ontwikkelen. Met recht een bron van inspiratie, talent en groei. Alles onder één dak en in één aanpak op maat.
Tot 1 september biedt KONN haar opvang aan zoals ouders van hen gewend zijn.

(Foto: KONN)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!