Voordelig zomerabonnement bij TC Rackem

Klazienaveen – Kan jij nog niet sporten bij je eigen club en lijkt het jou leuk om ook eens kennis te maken met tennissen? TC Rackem in Klazienaveen biedt fantastische -zomer-mogelijkheden!

Indien het je leuk lijkt om ook eens kennis te maken met het beoefenen van de tennissport, maak dan gebruik van het voordelige zomerabonnement van TC Rackem in Klazienaveen. Dan mag je iedere dag gebruik maken van onze banen volgens de huidige RIVM richtlijnen.

Zomerabonnement

Kies bijvoorbeeld eens voor een zomerabonnement van 3 maanden tennissen bij TC Rackem voor slechts €30,00. In combinatie met zomerlidmaatschap geldt het aanbod om 6 tennislessen voor € 25,00 euro te volgen voor zowel junioren als senioren. Junioren tot 13 jaar zijn elke dinsdag van harte welkom bij de tennisles vanaf half 4 tot half 5. Voor de jeugd ouder dan 13 jaar en senioren kunnen voor de tennislessen een afspraak maken met de tennisleraar.

Het is mogelijk om je via de website van TC Rackem aan te melden voor een (zomer)lidmaatschap.

Ander nieuws

TC Rackem organiseert  in september dit jaar de Clubkampioenschappen van 2020. Baan 1, Baan 2, Baan 3 zijn van 14 september 2020 18.00-22.00 uur tot en met  4 oktober 2020 vanaf 18.00 tot 22.00 uur voor het evenement ingepland. De organisatoren zijn Piet van den Bulk en Jeroen Seubers

Evenals afgelopen jaar worden de Clubkampioenschappen weer volgens het Mix & Match principe gespeeld. Wat o.a. betekent dat de dubbelpartijen in de eerste weken met verschillende partners worden gespeeld. Een verschil t.o.v. 2019 is dat het toernooi wordt gespeeld over een periode van 3 weken i.p.v. 2 weken.