SportBOXX Klazienaveen heeft tweezijdige mondkapjes op voorraad

Klazienaveen – SportBOXX Klazienaveen biedt mondkapjes aan met een tweezijdige bescherming. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn sinds deze week bij SportBOXX de speciale mondkapjes op voorraad.

Tanja Verhaar van SportBOXX:  “En dan niet de modieuze mondkapjes die je nu veel ziet voorbij ziet komen met alleen bescherming voor jezelf, maar een mond-neus-masker dat zowel jezelf als een ander beschermt.”

Hoogste graad van bescherming

De mondmaskers die worden aangeboden kennen de hoogste graad van bescherming dat beschikbaar is voor particulieren. SportBOXX werkt hierin samen met AerSMASH Plasmamade. Dit bedrijf, dat de afgelopen maanden gecertificeerde medische maskers uitsluitend aan zorg leverde, stelt nu ook maskers beschikbaar voor de particuliere markt. Elke batch van mondmaskers worden separaat geverifieerd op doorlaatbaarheid en pasvorm. Dit om zeker te stellen dat de masker voldoen aan de volgens de certificeringsnorm gestelde eisen. Het aangeboden KN90-9600 masker biedt een tweezijdige bescherming.

Bescherm uzelf en de ander

Tanja Verhaar legt uit dat zij al veel ‘chirurgische maskers’ voorbij heeft zien komen en de term leidt er toe dat veel mensen zich door die benaming laten verleiden het aan te schaffen. Deze maskers bieden echter een eenzijdige bescherming van jezelf naar een ander. Dit zijn de mondkapjes die maar een kant op werken. Dus je beschermt alleen een ander, niet jezelf. Vooral als het drukker wordt in het openbaar vervoer en een mondmasker verplicht is, wil je toch liever een goede? De door SportBOXX geleverde mondkapjes bieden zowel bescherming voor uzelf en voor de ander.

Levering

De gecertificeerde en geverifieerde mond-neus-maskers van AerSMASH Plasmamade worden bij SportBOXX Klazienaveen aangeboden voor de inkoopprijs. Verhaar: “We willen er niks aan verdienen. Dit is puur bedoeld om het virus zo snel mogelijk onder controle te krijgen.”KN90-Mondmasker

error: De inhoud van deze website is beschermd !!