FVD afdeling Drenthe biedt bossen bloemen aan bij De Weegbree Klazienaveen

Klazienaveen – Harry Omlo bood namens Forum Voor Democratie afdeling Drenthe vandaag een groot aantal bossen bloemen aan bij de Weegbree in Klazienaveen.

In navolging van het initiatief van Johan Almekinders, fractievoorzitter FVD Overijssel, heeft FVD Drenthe een hartelijke actie bedacht. Vanmiddag heeft FVD Drenthe statenlid Harry Omlo maar liefst 50 bossen verse Gerbera’s aangeboden bij De Weegbree in Klazienaveen, een verpleeghuis voor voornamelijk oudere mensen met problemen die voortkomen uit een vorm van dementie.

De Weegbree is verbonden met woonzorglocatie De Dillehof en is onderdeel van Zorggroep Tangenborgh. FVD_Weegbree_Harry-Omlo_5519
De bloemen werden met enthousiasme en dankbaarheid voor het gebaar aangenomen door de medewerkers van De Weegbree. De bloemen worden verdeeld onder de verschillende ruimtes van het gebouw. FVD_Weegbree_Harry-Omlo_5529

Deze week is FVD ook landelijk bezig met het thema ‘ouderenzorg en Drenthe’ en speelde hier op deze wijze goed op in. Onze ouderen kregen wekenlang geen bezoek en komen niet buiten voor een wandeling. Gelukkig wordt er volgende week een klein begin gemaakt door beperkt bezoek toe te laten in De Weegbree.

Dit initiatief werd mogelijk gemaakt doordat Van Briemen Bloemen supersnel de bloemen vers van de veiling kwam bezorgen. Uiteraard werd er rekening gehouden met gepaste afstand en droeg statenlid Harry Omlo handschoenen i.v.m. de hygiëne maatregelen.