Rabobank Emmen-Coevorden verlengt jeugdsponsorcontract met FC Klazienaveen

Klazienaveen – Afgelopen dinsdagmiddag 19 mei heeft de Rabobank Emmen-Coevorden het lopende jeugdsponsorcontract met de Klazienaveense FC Klazienaveen voor drie jaar verlengt.

De Rabobank Emmen-Coevorden blijft hiermee in ieder geval tot en met het seizoen 2022-2023 hoofdsponsor van de Jeugdafdeling van FC Klazienaveen. Omdat er beperkingen gelden in verband met het coronavirus, zijn de contracten met het in acht nemen van de geldende corona-maatregelen ondertekend op de accommodatie van de jeugdafdeling.

Regionaal verbonden

Een handtekening die bevestigd dat alle kleding en tassen van de jeugd ook de komende jaren weer voorzien blijven van de naam Rabobank. Rabobank is een bank is die van oudsher sterk regionaal verbonden is en dichtbij de mensen wil staan. Om haar maatschappelijke functie in te vullen stimuleert Rabobank Emmen-Coevorden lokale verenigingen, stichtingen en activiteiten.

De steun van Rabobank Emmen-Coevorden maakt een goede ondersteuning en begeleiding van de jeugd mogelijk. Ook zal FC Klazienaveen zich samen met de Rabobank inzetten om naast het voetbal frequent activiteiten aan te bieden voor Klazienaveen en haar inwoners.

Martin Eising, directievoorzitter Rabobank Emmen-Coevorden:
“Met deze verbintenis kan FC Klazienaveen haar prominente rol in het dorp behouden. De sportieve jeugd heeft de toekomst, wij dragen hier graag ons steentje aan bij”.

Trots

Ook FC Klazienaveen is content met het verlengen van dit sponsorcontract. Ralf Herbers, voorzitter FC Klazienaveen: ,,FC Klazienaveen is één van de grootste, en wellicht al wel de grootste amateur sportvereniging van Zuidoost-Drenthe. Hierop zijn wij als voetbalvereniging ontzettend trots zijn. Het vertrouwen dat de Rabobank heeft in onze vereniging biedt ons een fantastisch podium om ons steentje bij te dragen aan de samenleving en een voorbeeld te zijn voor andere verenigingen om ons heen.”

(Foto: Guido Hansman)