Kent u iemand die een lintje zou moeten ontvangen?

Regio – Kent u iemand die een lintje zou moeten ontvangen? Vraag vóór 1 juli de Koninklijke Onderscheiding aan voor diegene waarvan u denkt dat hij of zij het lintje verdient.

Op 24 april hebben burgemeesters in het hele land inwoners telefonisch laten weten dat zij later dit jaar een Koninklijke Onderscheiding (lintje) krijgen. Ook burgemeester Eric van Oosterhout van de gemeente Emmen deed een belronde en verraste 9 inwoners. Vermoedelijk zijn er meer inwoners, die voor een lintje in aanmerking komen, omdat ze al vele jaren vrijwilligerswerk doen, of iets bijzonders hebben gedaan voor anderen.

mooie waardering

Kent u iemand van wie u denkt dat deze persoon een lintje verdient? Vaak zijn we te bescheiden en twijfelen we of het genoeg is, wat iemand gedaan heeft. Daardoor lopen veel mensen een mooie waardering mis. Denkt u dat iemand in de gemeente Emmen een lintje verdient?

Neem dan even de tijd en kijk op gemeente.emmen.nl/lintje voor de voorwaarden en het aanvraagformulier en neem contact op met de gemeente. Zij kunnen samen met u inschatten of een onderscheiding haalbaar is. Ook weten zij wat er dan allemaal moet gebeuren.

Aanvragen vóór 1 juli

Het aanvragen van een lintje is niet moeilijk, maar het is wel even wat werk. Het kost best veel tijd. Gunt u iemand een Koninklijke Onderscheiding tijdens de jaarlijkse lintjesregen in april? Vraag dit dan aan vóór 1 juli.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Loes van Dijk via l.vandijk@emmen.nl Zij bespreekt met u wat de mogelijkheden zijn en helpt u graag verder. U kunt uw naam en telefoonnummer vermelden in uw e-mail, zodat zij contact met u op kan nemen.