Groenverwerker BOC Recycling trakteert met gratis compost

Regio – De Emmer groenverwerker BOV Recycling trakteert met het gratis afhalen van compost. Ook voor het storten van groenafval kunt u bij het Emmer bedrijf terecht.

Je aanhangwagen vol groenafval afleveren en diezelfde aanhanger gratis laten vullen met compost? Dat kan op vrijdag 22 en zaterdag 23 mei bij groenverwerker BOV Recycling. Op vrijdag is de groenverwerker open van zeven tot vijf uur en op de zaterdag van negen tot en met drie uur.

Gratis storten

U kunt uw aanhanger groenafval gratis storten en wij vullen voor de liefhebber de kar met gratis compost. Een bezoekje aan BOV is eind deze week dus niet alleen goed voor de tuin, ook de portemonnee profiteert mee, ‘aldus bedrijfsleider Bleart Durmishaj.

Geen wachttijden

Een ander voordeel van een bezoek aan het bedrijf is het ontbreken van wachttijden. Bovendien hoeft de bezoeker voor het laden van het compost de auto niet eens uit. De medewerkers van BOV Recycling aan de Kapitein Grantstraat nemen dit graag voor hun rekening.

Groenverwerker BOV Recycling
Kapitein Grantstraat 38
7821 AR Emmen

Facebook pagina: https://www.facebook.com/bovemmen/