Muzikanten verzorgen opnieuw optredens bij De Weegbree en Dillehof Klazienaveen

Klazienaveen – Het is intussen alweer 14 mei, ruim 2 maanden nadat de coronamaatregelen van kracht werden. Maar de muzikanten houden stug vol en blijven hun optredens bij verzorgingshuizen houden. –met filmpje-

Zo werden de bewoners van De Weegbree plezierig verrast met enkele optredens bij de in- / uitgangen van het gebouw met oude liedjes gebracht door Van Alles Wat. Niks geen  uitgebreide audioapparatuur, maar gewoon een puur optreden met gitaar en zang. (zie titelfoto en foto hieronder)VanAllesWat_MSL_5223web

DuoTizNix, maar nu een trio!

Bij de Dillehof werden de bewoners opgevrolijkt door DuoTizNix met “liedjes van toen” afkomstig uit Hardenberg met leuke Nederlandstalige muziek. Deze muzikanten hebben bij al meer dan 30! verzorgingshuizen in Overijssel en Drenthe optredens verzorgd. Petje af! Want zoiets is toch een dikke pluim waard! Het oorspronkelijke duo bestaand uit Herman en Albert is intussen een trio geworden, en uitgebreid met een Groninger. (TizNieAnders zoals ze zelf aangaven)TizNiks_MSL_5236webTizNiks_MSL_5242web

Kort filmfragment

De ouderen die kort in het filmpje te zien zijn,  zijn bewoners van de omliggende aanleunwoningen van De Melde.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!