Trappenhuis en eerste verdiepingsvloer geplaatst van Venz 139

Klazienaveen – Een kleine update over de bouwvorderingen van het appartementencomplex Venz 139, de voormalige Siekman-locatie in het centrum van Klazienaveen.

Het is Bevrijdingsdag 5 mei 2020. Normaal gesproken een vrije dag voor velen onder ons. Sinds de coronacrisis heeft dit een iets mindere betekenis, en werkt ook de bouwwereld gewoon door. Daarnaast wordt ook hier de 1,5 meter regel in acht genomen, ook in de pauzes!Wolken_Klazienaveen_centrum-(19)

Boven, tussen de gebouwen in, is het in de schaduw koud met een beetje wind erbij. Niet hard genoeg dat er niet meer gehesen kan en mag worden. (dat geldt vanaf windkracht 6) Wolken_Klazienaveen_centrum-(56)Eenmaal beneden is het bij het aanhaken van de last in het zonnetje wel een heerlijke temperatuur en kan op een gegeven moment zelfs de werk-jas erbij uit. De eerste verdiepingsvloer is gelegd! Wolken_Klazienaveen_centrum-(64)
Nadat in de ochtend het tweede deel van het trappenhuis met behulp van een reusachtige Mammoetkraan werd geplaatst, was later in de ochtend en in middag de beurt aan de vloerelementen.Wolken_Klazienaveen_centrum-(107Huls_Staalbouw)
Tegelijkertijd werkte Huls Staalbouw Emmen stevig door aan het plaatsen en monteren van de staalconstructie. Nog een aantal weken te gaan en dan zal het hoogste punt van het appartementencomplex, dat onder de naam Venz 139 bekend is, bereikt zijn. Hieronder een kleine foto-impressie van de werkzaamheden. Wolken_Klazienaveen_centrum-vloerplaten-(68)Wolken_Klazienaveen_centrum-vloerplaten-(15)Wolken_Klazienaveen_centrum-vloerplaten-(36)Wolken_Klazienaveen_centrum-vloerplaten-(50)Wolken_Klazienaveen_centrum-vloerplaten-(62)Klazienaveen_centrum_Siekman4-mei-2020-(23)webWolken_appartementecomplex-(3)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!